Veke x Linda Baki henkii japandia

Kioto on sisustussuunnittelija Linda Bakin suunnittelema puutarhakalustesarja Veken kalusteelle. Kioto-tuotesarja muodostuu selkeistä linjoista ja maanläheisistä sävyistä. Minimalistisen ja ajattoman tuotesarjan materiaalina on käytetty mäntyä.

– Suunnittelussa minua inspiroi tuotteiden materiaalina käytetty mänty. Olen iloinen päästessäni käyttämään perinteistä materiaalia, joka taipuu ajattomaksi ja kestäväksi kalustesarjaksi. Tuotteissa on nähtävissä inspiraatiota japandi-trendistä, joka yhdistelee pohjoismaista ja aasialaista estetiikkaa.Kalusteiden rimoituksessa on vaikutteita niin suomalaisesta kuin japanilaisesta sisustustyylistä, Linda toteaa. 

Näin sisustat japandi-tyylillä

Japandi-sisustustyyliä näkyy yhä enemmän suomalaisten kodeissa. Nyt tyyliä tuodaan myös ulkotiloihin, pihoille ja parvekkeiden sisustukseen. Japandi-sisustustyylin kulmakiviä ovat luonto, aidot materiaalit, linjakkuus ja vähäeleisyys. Rauha ja harmonia yhdistyvät elämänmakuiseen kotiin.

Tyylissä tavoitellaan levollista värimaailmaa, vaikkakin japanilaisessa sisustuksessa käytetään rohkeammin tummia sävyjä kuin skandinaavisessa sisustuksessa. Kontrasteilla leikittely ja yhdistelemällä vaaleaan kokonaisuuteen tummia yksityiskohtia tekevät tyylistä kiinnostavan.

Lue lisää aiheesta Veken blogista täältä.

Kuvat: Veken Kaluste

Similar Posts