Urheilija Krista Pärmäkosken koti

Huippu-urheilijan kodin sisustuksen suunnittelussa on otettu ekologisuus huomioon muun muassa rakennusmateriaaleissa ja lämmitysmuodoissa. Asukkaiden tarpeet ja toiveet huomioitiin erityisesti keittiön toimintojen suunnittelussa ja pintamateriaaleissa.

Sisustussuunnittelija Linda Baki oli mukana Krista Pärmäkosken kodin suunnittelu- ja rakennusprojektissa. Krista päätti luottaa ammattilaisten apuun valitessaan muuttovalmiin hirsikodin. Me Linda Baki -suunnittelutoimistona autoimme sisustussuunnitelmien, materiaalivalintojen sekä yhteydenpidon kanssa eri toimijoiden välillä. Etenkin uudiskohteisiin liittyy monia toimijoita ja ensi kertaa kotiaan rakennuttaja saattaa joutua useiden sellaisten kysymysten äärelle, joihin ei itse osaa vastata.

“Tähän tarvittiin tekijät sekä talonrakentamiseen, että meille kuuluvien asioiden hoitoon. Kun projekti lähti liikkeelle, niin luotin projektissa mukana oleviin ja projekti eteni suunnitelmien mukaan”, Krista kertoo huojentuneena.

Keittiösuunnittelun lähtökohtana asukkaat

Huippu-urheilija Krista Pärmäkosken keittiön suunnittelussa ja materiaalivalinnoissa huomioitiin tarkasti asukkaiden toiveet. Suunnittelutoimisto Linda Baki vastasi koko kodin sisustussuunnittelusta.

Sisustussuunnittelijan avulla varmistettiin yhtenäisen ilmeen ja materiaalivalintojen jatkuminen kodin kaikkiin tiloihin.

Keittiön suunnittelussa erityistä huomiota kiinnitettiin materiaali- ja värivalintoihin sekä tasojen korkeuksiin. Leipominen ja ruoanlaitto ovat Kristalle tärkeitä asioita, mikä huomioitiin erikorkuisissa työtasoissa.

Lue lisää Pärmäkoskien kodista täältä.

Keittiökuvat: Topi-Keittiöt

Similar Posts