5 vinkkiä keittiöremonttiin suunnittelijalta

Mistä keittiöremontissa kannattaa aloittaa ja mitä keittiöremontti maksaa? Meillä on kahdeksan vuoden kokemus sisustussuunnittelusta ja mukaan mahtuu lähes sata keittiötä. Keräsimme tähän listan avuksesi kohti unelmiesi keittiötä. Ota yhteyttä meihin tästä, jos voimme olla avuksi suunnittelussa. Tämän tyylikkään kohteen keittiön kiintokalusteet, välitilamateriaalit ja kodinkoneet ovat HTH-keittiöiltä.

Mistä keittiöremontti kannattaa aloittaa?

Unelmakeittiön suunnittelu on tärkeä vaihe, jossa kannattaa listata olennaisia asioita. Tässä muutamia seikkoja, jotka suunnittelussa on hyvä ottaa huomioon. Autamme mielellämme keittiöhaaveissasi koko suunnitteluprosessin läpi aina asennusvaiheeseen ja valmiiseen keittiöön asti.

1.) Toiminnallisuus: Listaa mitkä asiat helpottavat arkeasi ja miten käytät keittiötäsi päivittäin. Paljonko tarvitset säilytystilaa astioille ja miten eri toiminnallisuudet kannattaisi sijoittaa? Vietätkö paljon aikaa keittiössä ja toiveissa olisi saada keittiö luontevaksi osaksi oleskelutilaa? Sujuvoittaako aamiaiskaappi arkeasi?

2.) Tyyli: Vaikka keittiötrendit vaihtuvat, kannattaa suunnittelussa huomioida, että keittiö tehdään vuosiksi eteenpäin ja sen tulee kestää aikaa. Täysvalkoiset ja korkeakiiltoiset keittiöt ovat viime vuosina väistyneet ja tehneet tilaa väreille; kuten mustille, greigeille ja puunsävyisille keittiölle. Tärkeintä on valita itseään miellyttävät ja muuhun kotiin sopivat sävyt ja materiaalit, jotka ilahduttavat vielä vuosienkin päästä. Ja jos mieli jossain vaiheessa muuttuu, voit päivittää helposti ilmettä kaapin ovia vaihtamalla.

3.) Sähkösuunnittelu ja valaistus: Oletko intohimoinen kokkaaja tai leipuri, tarvitsetko tilaa aamiaiskaappiin kahvikoneelle sekä blenderille, onko toiveissasi integroidut kodinkoneet? Suunnitteluvaiheessa on hyvä huomioida toiveet kodinkoneille ja niiden sijainneille uudessa toimivassa keittiössäsi sekä varmistaa pistorasioiden riittävyys. Hyvä valaistus on keittiössä tärkeää. Suunnitteluvaiheessa on hyvä miettiä keittiön valonlähteitä; suoraa ja epäsuoraa valoa. Tarvitaanko kaappien sisälle ledivaloja tai kaappien alle integroitua led-profiilia vai spottivaloja.

4.) Materiaalit: Keittiöremontti tehdään kestämään vuosiksi eteenpäin. Siksi kannattaa panostaa laadukkaisiin ja kestäviin materiaaleihin. Me suosimme esimerkiksi vastuullisista ja sertifioiduista lähteistä tuotettua puuta.

5.) Budjetti: Suunnitteluvaiheessa on hyvä miettiä, mitä toiveita, unelmia ja haaveita sinulla on uuden keittiösi suhteen ja kuinka paljon olet niihin valmis panostamaan.

Paljonko keittiöremontti maksaa?

Valituilla materiaaleilla sekä sillä pysyvätkö toiminnot – kuten vesipiste ja keittotaso vanhoilla paikoillaan – on suurin merkitys kokonaiskustannuksiin ja kuinka paljon keittiöremontti maksaa. Kaappien oviin sekä taso- ja välitilamateriaaleihin on saatavilla vaihtoehtoja eri budjeteille. Suunnittelemiemme keittiöremonttien kiintokalustekustannukset ovat olleet keskimäärin 10 000 – 40 000 €.

Laadukkaat materiaalit keittiöön

Kuvissa on asiakaskohde, jossa on kaikki kiintokalusteet ja kodinkoneet HTH-keittiöiltä. Asiakas arvostaa tanskalaista tyyliä ja laadukkaita materiaaleja. Asiakkaalle on merkityksellistä, että HTH:n tuotteilla on pohjoismainen ympäristömerkki ja että puu on peräisin vastuullisista lähteistä, joista 97 % on sertifioituja. Voit lukea lisää kohteen materiaaleista tästä artikkelistamme.

Voimmeko olla avuksesi? Ota yhteyttä, autamme mielellämme.

Kuvat: andsundaysstudio.com

Similar Posts