Suunnittelutoimisto

Linda Baki Design

”Haastavaa taloprojektia helpotti Lindan ammattitaito ja luovuus vaikeissakin paikoissa. Säästin aikaa, rahaa ja hermoja.”

Harri Syrjänen Soppamies

”Haluamme kiittää sinua sydämellisesti kaikesta työstäsi, jonka teit talomme sisustussuunnittelussa. Yhteistyö kanssasi oli ilo ja etuoikeus – ennen kaikkea henkilökohtainen matka kohti unelmien kotiamme. 

Arvostan suuresti sitä, miten huolellisesti kuuntelit toiveitamme ja tartuit niihin omalla ainutlaatuisella ja ammattitaitoisella tavallasi. 

Olet onnistunut luomaan tilat, jotka ylittivät kaikki odotuksemme. Kiitos siitä, että osasit tehdä sisustamisesta hauskaa ja inspiroivaa, ja että kokemus oli niin rento ja mutkaton. Valitsisimme sinut uudelleen minkä tahansa tulevan projektin kanssa ja suosittelisimme sinua lämpimästi kaikille. Kiitos vielä kerran erinomaisesta työstäsi! ♥️ ”

Perhe Lindfors

“Olemme yhteistyöhön Lindan kanssa äärettömän tyytyväisiä. Lindan ote projektiin oli esimerkillistä. Suunnittelun onnistuminen, budjetointi, yhteydenpito asiakkaaseen, itse toteutuksen organisointi, aikataulutus ja työnjohto; kaikki onnistuivat täydellisesti.”

Jyrki Metsola
Toimitusjohtaja, Kymdata Oy

“Tänään oli kiva palaveri @lindabakidesign kanssa. Linda on aivan ihana ihminen ja ollut suuri apu läpi koko projektin, että oksat pois ♥️ ”

Mari ja Joni Tapiola

“Olet Linda huikea ammattilainen ja on etuoikeus tehdä sun kanssa yhteistyötä!♥️ ”

Tuija ja Harri Tiukkanen

”@lindabakidesign taikoi tästä meidän uudesta kodista kyllä NIIN hienon ♥️”

Krista Pärmäkoski

”Teit niin timanttista työtä meidän kodin eteen, ettei voitais kiitollisempia olla! ❤️”

Susanna Wiljander

”Pyysimme Lindaa mukaan taloprojektiin aluksi suunnittelemaan pintamateriaaleja ja kiintokalusteita. Lindan ansiosta kokonaisuudesta tuli kauniin harmoninen. Halusimme helposti puhtaana pidettävät pinnat. Meillä on 3 pientä poikaa, ja pintamateriaalien tulee olla kestäviä ja helposti hoidettavia.
Olemme todella tyytyväisiä rakennusprojektin onnistumiseen. Meille muodostui heti hyvä luotto Lindan ammattitaitoon. Kodista tuli ihanan lämminhenkinen, ja täällä on mukava viettää aikaa perheen ja ystävien kanssa.”

Jenni Järvenpää

“On hienoa kun suunnittelija vie vahvasti eteenpäin myös omia näkemyksiä ja visioita. Luottamus taidokkaaseen ja huolelliseen tekemiseen tuli hyvin nopeasti ja projekti onnistui erinomaisesti kaikilla osa-alueilla: suunnittelu, toteutus, raportointi ja budjetti. Hienosti hoidettu, suosittelen!”

Sari Puhilas
Kauppakeskuspäällikkö, Pasaati

”Suuri kiitos asiantuntevasta sisustussuunnittelusta. Linda helpotti suuresti materiaalien valinnoissa ja tilojen suunnittelussa. 
 
Kokemuksellaan hän osasi neuvoa, mitkä toimivat yhdessä ja uskalsi myös sanoa mielipiteensä, jos jokin ratkaisu kuulosti huonolta. Lisäksi Lindan kautta sai hyviä kontakteja yrityksiin, mistä tuotteet kannattaa hankkia. Vahva suositus ❣️”

Satu Lappalainen

”Sydämellinen kiitos sulle koko projektista ja kaikesta avusta!!! ❤️ Emme voisi olla tyytyväisempiä lopputulokseen! Tiesin heti tavatessa ettei mun tarvitse huolehtia materiaaleista vaan sinulla on juuri oikea näkemys asioihin ja näin kaikki meni😍 Meillä on upea koti! 🥳🥳 Sanat ei riitä kiittämään avustasi☺️🙏 ”

Omakotitalo asiakas

”Kiitos Linda! Työhuone on suunniteltu täydelliseksi kokonaisuudeksi, oikeastaan tätä voisi kutsua unelmaksi.

Toiveissa oli saada vanhan kerrostalon tylsästä katutason
näyteikkunallisesta liikehuoneistosta inspiroiva, kaunis, värikäs ja selkeä työtila. Työhuoneessa piti olla tilaa ja valoa, jotta työhön keskittyminen olisi helppoa ja töihin lähteminen tuntuisi mukavalta. Hankinnat tulivat olla ajattomia ja kestäviä ratkaisuja. Siinäpä sitä – ja Tadaa!

Linda loihti juuri oikean tunnelman, jotta oma luovuuteni pääsee valloilleen. Mitään ei ole liikaa tai liian vähän. Kaikki on toimivaa ja visuaalisesti yhtenevää.
Asiakkaat ovat toinen toisensa perään huokailleet ihastuksesta tilassa ja taloyhtiöstäkin tuli viesti: ”sinulla on tämän talon kaunein työtila”, siinä kohtaa jouduin sanomaan, että ”ei ole minun suunnittelemaa tämä, vaan ihan parhaan Linda Bakin.”

Nunnu
Kuvittaja ja graafikko

“Linda otti nopeasti kopin asiakayrityksen tarpeista. Suunnitelmat ja toteutus mukautettiin asiakkaan budjettiin sekä tilan vaatimuksiin sopiviksi, ja pienetkin yksityiskohdat osuivat kohdilleen. Lindan kanssa on helppo ja miellyttävä työskennellä. Yhteistyön avainsanoja ovat aktiivinen ote, hyväntuulisuus, neuvottelukyky, vastuunkanto ja luotettavuus.”

Johanna Autio
Toimitusjohtaja, Autiomaa

”Linda Baki, sisustussuunnittelija: tärkeä palanen onnistuneen projektin palapelissä. Kokonaisvaltaista projektinhallintaa ja sujuvaa vaivatonta yhteydenpitoa. Sujuvan yhteistyön malliesimerkki, ammattilainen isolla A:lla! ”

Raimo Kuha
Myyntijohtaja

”Lindan luovuus ja ammattitaito tekivät kodistamme unelmiemme asuinpaikan. Linda kuunteli tarkasti toiveitamme ja tarpeitamme. Erityisesti pidimme Lindan tavasta tehdä yhteistyötä ja viestiä kanssamme koko prosessin ajan. Hänen positiivinen asenteensa tekivät projektista iloisen ja stressittömän kokemuksen. Lopputulos on kaunis, toimiva ja ennen kaikkea persoonallinen koti, joka heijastaa täydellisesti tyyliämme ja elämäntapaamme. Suosittelen lämpimästi Lindaa kaikille! ❤️”

Joni Inkinen

Instagram