Suunnittelutoimisto

Linda Baki Design

Rakennusprojektissa on monta palasta, siksi olen auttamassa ja helpottamassa asiakkaiden päätöksiä ja valintoja kaikissa projektin eri vaiheissa.

Suunnittelufilosofiani on suunnitella tiloja, joissa on hyvä olla. Luonnonmateriaalit, aistiystävällisyys, kestävät ekologiset valinnat sekä kiireetön tunnelma ovat tekijöitä, jotka luovat hyvinvointia edistävän tilan. Olen toiminut sisustussuunnittelijana niin julkisissa tiloissa kuin yksityiskodeissakin. Työvuosiini on mahtunut myös useita Asuntomessujen rakennusprojekteja.

Jokainen asiakaskohde on minulle omanlaisensa projekti. Tavoitteenani on luoda persoonallisia tiloja, jotka kutsuvat luokseen ja tarjoavat puitteet viihtymiseen.

Tartun projekteihin määrätietoisesti, huolellisesti ja luovuutta käyttäen. Toimiva, omannäköinen ja kestävillä valinnoilla viimeistelty tila on myös vastuullinen teko.

Kotien suunnittelun lisäksi olen erikoistunut yrityksen brändin mukaiseen, aistiystävälliseen toimitilasuunnitteluun. Yrityksen arvojen, vision ja mission tulisi heijastua myös sen tiloista, sillä hyvä toimitila edistää liiketoimintaa ja inspiroi sekä siellä työskenteleviä, että vierailevia ihmisiä. Kun tilasuunnittelussa huomioidaan ergonomian ja työn luonteen asettamien haasteiden lisäksi viihtyvyys, voidaan parantaa sekä työtehokkuutta, että työmotivaatiota.

Mielestäni ihminen on parhaimmillaan silloin, kun hän viihtyy siellä missä on. Harmonisessa, toimivassa ympäristössä voi rentoutua, inspiroitua ja työskennellä tehokkaasti! Ota rohkeasti yhteyttä, niin jutellaan lisää!

Projektin vaiheet

  • Yhteydenotto ja kartoitus
  • Tarjouksen lähettäminen asiakkaalle
  • Sopimus
  • Luonnos & mahdollinen muutoskierros
  • Lopullinen suunnitelma ja ostopaikkojen linkit
  • Sovitaan erikseen: Projektin hallinta & työmaavalvonta

Asiakkaiden palautteita

”Linda Baki, sisustussuunnittelija: tärkeä palanen onnistuneen projektin palapelissä. Kokonaisvaltaista projektinhallintaa ja sujuvaa vaivatonta yhteydenpitoa. Sujuvan yhteistyön malliesimerkki, ammattilainen isolla A:lla! Ja saimme tyylikkään messutalon Tuusulan Asuntomessuille kaupan päälle! ;)”
Raimo Kuha
Myyntijohtaja, Finnlamelli
“Linda otti nopeasti kopin asiakayrityksen tarpeista. Suunnitelmat ja toteutus mukautettiin asiakkaan budjettiin sekä tilan vaatimuksiin sopiviksi, ja pienetkin yksityiskohdat osuivat kohdilleen. Lindan kanssa on helppo ja miellyttävä työskennellä. Yhteistyön avainsanoja ovat aktiivinen ote, hyväntuulisuus, neuvottelukyky, vastuunkanto ja luotettavuus.”
Johanna Autio
Toimitusjohtaja, Autiomaa Oy
“On hienoa kun suunnittelija vie vahvasti eteenpäin myös omia näkemyksiä ja visioita. Luottamus taidokkaaseen ja huolelliseen tekemiseen tuli hyvin nopeasti ja projekti onnistui erinomaisesti kaikilla osa-alueilla: suunnittelu, toteutus, raportointi ja budjetti. Hienosti hoidettu, suosittelen!”
Sari Puhilas
Kauppakeskuspäällikkö, Kauppakeskus Pasaati
“Olemme yhteistyöhön Lindan kanssa äärettömän tyytyväisiä. Lindan ote projektiin oli esimerkillistä. Suunnittelun onnistuminen, budjetointi, yhteydenpito asiakkaaseen, itse toteutuksen organisointi, aikataulutus ja työnjohto; kaikki onnistuivat täydellisesti.”
Jyrki Metsola
Toimitusjohtaja, Kymdata Oy

Instagram