Paras sisustus

Sievitalon Meidän Unto palkittiin kahdesti

Sievitalon Kouvolan Asuntomessuille rakentaman Meidän Unto-talon palkintosade jatkuu. Messutalo voitti Asuntomessujen sekä Paras talo- että Paras sisustus-yleisöäänestykset. Messujen aikana Avotakka-lehti valitsi Meidän Unton suosikkikohteekseen, minkä lisäksi rakentamisen ammattilaisista koostuva RKL-jäsenyhdistys nimesi talon mallikohteekseen.

– Arvostamme erittäin korkealle sen, että messuyleisö valitsi meidät ykkössuosikikseen, ja vieläpä kahdessa kategoriassa. Asiakkailta tuleva palaute on lopulta se painavin tunnustus, iloitsee Sievitalo Oy:n liiketoimintajohtaja Heikki Linna. Hänen mukaansa moneen kertaan palkittu Meidän Unto on lopputulos onnistuneesta yhteistyöstä.

– Kaikki osatekijät loksahtivat kohdalleen. Esimerkillisestä yhteistyöstä kiitos kuuluu niin Kouvolan asuntomessuorganisaatiolle, asiakasperheelle kuin meidän omalle tuotanto-organisaatiolle ja promootiotiimille. On tosi hienoa, että myös pitkäaikaisen yhteistyökumppanimme, sisustussuunnittelija Linda Bakin kädenjälki, sai messukävijöiltä parhaan mahdollisen tunnustuksen, Linna jatkaa. Linda Baki Design vastasi kohteen sisustussuunnitelmista pintamateriaaleista viimeistelyyn saakka.

– Lähtökohtana sisustuksen suunnittelulle oli luoda ajaton ja lämminhenkinen koti kahdelle nuorelle aikuiselle. Luonnonläheiset värit ja aistiystävälliset pintamateriaalit luovat levollisen ja seesteisen tunnelman. Yleisöltä tullut tunnustus tuntuu hyvältä varsinkin sen takia, että kohteessa näkyvät vahvasti kotimaisuus sekä ekologisuus, ja yleensäkin luonnonläheisyys. Äänestystuloksen perusteella suuri yleisö selkeästi arvostaa näitä arvoja, Linda Baki toteaa.

Lue lisää Sievitalon tiedotteesta (14.2.2020)